Svet-Stranek.cz
tak trochu jiná malba na stěnu
Malba na stěnu

Co, jak, proč:tak trochu jiná malba na stěnu

Co, jak, proč

Jde o specifický způsob vytváření abstraktní malby, do níž jsou vloženy frekvence, působící na lidské vědomí. Do vyzařované frekvence lze vložit kromě základního principu i konkrétní požadavek. Např. pokud se někdo rozhodne pracovat na vybroušení specifické vlastnosti či odstranění bloku, je možné toto přimíchat do finálního lektvaru, který z obrazu "vytéká". Malby jsou prostředkem ke stimulaci, které usnadní velice jednoduchým způsobem práci na sobě samém. Takovýto způsob využívají mnohé přírodní národy a duchovní organizace, jejichž totemy a malby na stavbách zdobí jejich život. Tento jednoduchý způsob zná každý a během realizace malby je možno jej na požádání popsat a naučit samostatně používat.
Účel maleb tkví především ve stimulaci a podpoře při vnitřním rozvoji a v neutralizaci a deaktivaci okolních vlivů, které způsobují brzdění onoho vnitřního růstu. Účinnost maleb lze přirovnat k úklidu. Například podlahu lze uklízet starým roztrhaným hadrem, na sucho bez vody. Stejně tak lze uklízet zdravým hadrem, pomocí vody a mycího prostředku. Oba způsoby mohou vést k realizaci cíle, ovšem jeden je rychlejší, efektivnější, bez ztráty zkušenosti „umět uklidit“ a navíc možná umožní prožít více radosti během celého procesu.
V případě zájmu lze použít i velice silného energetického prostředku, kterým je posvátná geometrie. Dle posvátné geometrie vzniká, roste a utváří se vše. Sledujeme-li růst organismů od jejich samého počátku, můžeme pozorovat, že jejich stavba probíhá přesně podle této geometrie. Proto tvary posvátné geometrie působí blahodárně a přitažlivě na lidské vědomí i podvědomí, dokážou člověka utišit a pomoci mu k navození vnitřního klidu, který je základem pro radostný život a zdraví.
Je žádoucí, aby byla klientem vybrána vhodná kombinace barev. Při práci se udržuji ve vhodném rozpoložení pomocí specificky vybrané hudby tak, abych udržel stabilní frekvenci ve vyšších polohách a mohla mnou proudit energie z vyšších úrovní vědomí. Ta se pak otiskne do malby a svítí na vše, co má chuť se tím nechat nasvítit bez toho, aby rušila vše, co má zůstat nedotčeno.
návštěvníků stránky
celkem39 631
tento týden44
dnes15